Home > Accessoires 

 

HS-500 FS Filter systeem

 
 

 

HS-500 FS Filter systeem

Het HS-500 FS filter systeem is ontwikkeld voor toepassingen waarbij gassen en vluchtige organische verbindingen vrijkomen. De HS-500 TS haalt tijdens het laser graveren schadelijke stoffen maar ook vrijgekomen geuren uit de afgevoerde lucht en blaast deze ontdaan van verontreinigingen terug in uw werkomgeving.

€ 2.150,00 (Excl. Btw) € 2.699,00 (Incl. Btw)
€ 649,00 (Excl. Btw) € 786,50 (Incl. Btw)

  Over dit product

  Beschrijving

  Lasertechniek Nederland levert luchtreinigingsapparatuur van excellente kwaliteit. Onze HS-500FS is erg betrouwbaar nagenoeg onderhoudsvrij. Deze apparaten worden veelal gebruikt in bedrijfsmatige omgevingen waarbij het reinigen van de vrijgekomen laser lucht van groot belang is. In tegenstelling tot de afzuigventilator, reinigt het apparaat de lucht in 3 fasen ;
  1. Pre-filter voor grotere stof deeltjes
  2. Hepa filter voor zeer kleine stof deeltjes
  3. Aktief koolstoffilter voor reinigen van dampen en gassen.

   

  Werking

  De lucht word middels de ingebouwde ventilator naar het apparaat afgezogen en vervolgens in 3 stappen ontdaan van vuil, stof en schadelijke dampen en gassen. Bij het gebruik van deze luchtreinigers, is het niet nodig om een luchtafvoer naar buiten te maken, de luchtreiniger blaast de schone lucht terug in uw werkruimte. Het bijkomende voordeel is dat warme lucht niet naar buiten wordt afgevoerd, waardoor uw energiekosten lager zullen uitvallen.
   

  Vermogen

  DE HS-500FS heeft een capaciteit van 500M3 / uur
  Dit type kan middels display of afstandsbediening traploos worden ingesteld op het gewenste vermogen.
  De HS-500FS is een industriële luchtreiniger met een capaciteit van maar liefst 500M3/uur. Dit type is bijzonder geschikt voor alle type lasers. De luchtreiniger is uitgerust met zwenkwieltjes waardoor het apparaat in de directe omgeving van de laser geplaatst kan worden. Zijn grote vermogen wat traploos instelbaar is, zorgt voor een perfecte reiniging van vrijgekomen stof, gassen en dampen. De afgezogen lucht wordt schoon en gefilterd in de werkruimte terug geblazen.

   

  Onderhoud

  De HS-500FS behoeft zeer weinig onderhoud. Zodra de filters aan vervanging toe zijn, zal dit op het display op de machine worden aangegeven. Onze filtersets zijn zéér gunstig in prijs, en het is dan ook aan te bevelen om direct een extra filterset bij u op voorraad te leggen, zodat u bij benodigde vervanging, direct kunt verder produceren.

   

  Demonstratie

  Lasertechniek Nederland raad u aan vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze showroom / demonstratie ruimte, zodat u een duidelijk beeld krijgt wat de mogelijkheden van luchtreiniging voor uw lasermachines zijn.