Home > Levering 

 

Levering

 

 

 

 

Levering

Afleveren artikelen

Laser Techniek Nederland zorgt ervoor dat de producten aan huis (of op het door u aangegeven afleveradres) bezorgd worden. De pakketten worden verstuurd met een pakketdienst (PostNL, DPD of GLS) en alle pakketten hebben een 'track en trace'-nummer. De tijden waarop geleverd wordt zijn van 08.00 uur tot en met 20.30 uur. In principe worden de artikelen in uw bestelling in 1 keer geleverd.
Als u niet thuis bent wordt er geprobeerd uw pakket af te leveren bij uw directe buren. Wanneer dat niet mogelijk is of als uw buren ook niet aanwezig zijn zal DPD uw pakket afgeven bij een Parcelshop bij u in de buurt. U ontvangt in dat geval een bevestiging van DPD met daarop het adres waar u het pakket af kunt halen. Dagdelen voor bezorging of een specifiek tijdstip afspreken behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Wanneer er geen levering mogelijk is door PostNL, ontvangt u van de bezorger een bon met meerdere mogelijkheden om het pakket alsnog in ontvangst te kunnen nemen.

Let op: afleveren aan een postbus is niet mogelijk! Wij leveren niet aan België.

Als uw bestelling een artikel bevat dat langer is dan 140cm kunnen wij de order niet met PostNL, DPD of GLS versturen. De bestelling wordt dan geleverd door een transporteur die deze lengtes wel kan vervoeren. Hiervoor maken wij een afleverafspraak met u omdat de bestelling persoonlijk aangenomen moet worden. Met deze vervoerder is levering op zaterdag niet mogelijk.

Levertijden

Snelle levering; daar staan wij voor! Dat betekent in de praktijk dat bestellingen altijd binnen 7 dagen bij u geleverd kunnen worden. Echter is het ivm fluctuaties in de voorraad niet mogelijk om vooraf een gegarandeerde afleverdatum te kunnen geven. Dat betekent dat wij na bestelling direct met u contact opnemen om de leverdatum met u te bepalen, waarbij u dan ook de gewenste leverdag bij ons kunt aangeven.
Wij doen er vanzelfsprekend altijd alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers van de producten. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze schuld om vertragingen optreden bij de fabrikanten en/of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen.
Wij willen u derhalve adviseren om niet langer te wachten met het plaatsen van uw bestelling dan voor u strikt noodzakelijk is.

Wijze van afleveren

Het vervoer wordt door ons uitbesteed aan een externe vervoerder. De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (b.v. naar de 1e verdieping) moet voorzien. Afleveren aan een postbus is helaas niet mogelijk.

Kosten afleveren

Laser Techniek Nederland levert bestellingen tegen de in de website aangegeven transportkosten.
Ophalen is gratis.