Home > Over lasertechniek Nederland 

 

Over lasertechniek Nederland BV

 

 

 

 

Over lasertechniek Nederland BV

Ruime ervaring
Lasertechniek Nederland BV is een dynamische onderneming, met ruime ervaring in het laser graveren, laser markeren  en lasersnijden van de meest uiteenlopende materialen. Hierdoor beheerst Lasertechniek Nederland BV als geen ander het vak.

Passie is het sleutelwoord
Door iedere dag weer met passie, creativiteit en heel veel enthousiasme te werk te gaan, kunnen we altijd die stap extra zetten. Waar collega bedrijven enkel lasermachines verkopen, kunnen wij door onze brede praktijkervaring klanten perfect over aanschaf en toepasbaarheid van een lasermachine adviseren.  Als ambassadeur van “Smart Industrie” dragen wij onze passie voor techniek en combinaties van technieken uit.

Schaalbaar
Of het nu gaat om enkele stuks of doorlopende serie orders, Lasertechniek Nederland is flexibel in haar productie capaciteit en is een snelle en betrouwbare partner in aanvulling op uw productie proces.

Betaalbaar
Middels onze brede en jarenlange ervaring in de diverse industriële sectoren, bedenken wij oplossingen voor het ontwerpen en bewerken van uw producten. Hierbij staan lage stukprijzen in combinatie met hoge kwaliteit voorop.

Mooie showroom
In onze showroom tonen wij u diverse typen fiber lasers, galvo CO2 lasers en traditionele CO2 lasers in zowel open als gesloten varianten. In onze demo ruimte demonstreren wij op uw producten de kracht van deze geavanceerde machines.

Locatie
Lasertechniek Nederland BV is centraal in Nederland gevestigd. In ons moderne pand gelegen aan de A50 in Nistelrode, voorzien wij Nederland, Duitsland en België van passende oplossingen op het gebied van de lasertechniek.