Home > Retouren en annuleren 

 

Retouren en annuleren

 

 

 

 

Retouren en annuleren

Retouren

Het kan voorkomen dat een product toch niet is wat u ervan had verwacht of dat u een verkeerd product heeft besteld. Geen probleem. U kunt uw product retourneren en betaalt hiervoor alleen de kosten van het retour zenden.

U kunt voorraadartikelen tot 30 dagen na leverdatum retour melden door dit formulier in te vullen. Wij maken dan uw retouraanvraag aanmaken in ons systeem. U ontvangt daarna van ons een e-mail met daarin het retouradres en een retourbon die u bij het pakket dient toe te voegen. Vervolgens stuurt u de betreffende artikelen naar ons terug (binnen 14 dagen na melddatum). Na de periode van 30 dagen is retour alleen mogelijk in overleg.

Indien u teruggave van het volledige aankoopbedrag wenst, dan moeten de producten schoon, ongemonteerd en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking zitten.

Op maat gefabriceerde artikelen (bijv. artikelen die op lengte zijn gemaakt, op maat zijn gemaakt of in elk andere manier duidelijk van persoonlijke aard zijn) kunnen helaas niet geretourneerd worden. Voor meer informatie met betrekking tot retourneren verwijzen we u graag door naar onze Algemene Voorwaarden.

Twijfelt u of u een product kunt retourneren? Neem contact met ons op.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourformulier invullen >>

Wijze van retoursturen

Als u een artikel retourneert, dienen wij de producten uiteraard in goede orde retour te ontvangen. Dit betekent dat, indien u teruggave wenst van het volledige aankoopbedrag, de producten:

  • (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele en onbeschadigde verpakking zitten. Let op: wanneer u producten terug wilt sturen verpak deze dan in een aparte doos of in papier (of desnoods een krant) met daarop het retouradres. Gelieve niet het retouradres op de originele verpakking te plakken, daarmee beschadigt u de originele verpakking.
  • in originele staat zijn
  • het product en/of de producten schoon zijn
  • het product en/of de producten niet ingebouwd of gemonteerd zijn geweest
  • alle eventueel bijbehorende montagematerialen zo volledig mogelijk en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking aanwezig zijn
  • retouraanvragen kunnen tot uiterlijk 30 dagen na levering in behandeling genomen worden
  • schade die wordt veroorzaakt door transport is voor eigen risico, wij raden u daarom aan de retour te sturen artikelen goed te verpakken

Bestelling annuleren

Heeft u net een bestelling geplaatst, maar wilt u deze toch annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 0412-486703 of 06-2956993 of via info @ lasertechnieknederland.nl.

Meestal is de verwerkingstijd van uw bestelling ±30 minuten na het plaatsen van de order. Indien de order al verwerkt is kunt u de bestelling na ontvangst aanmelden voor retour via de retourprocedure op de website.