Home > Workshop 

 

Demonstratie, Trainingen en workshops lasermachines

 

 

 

 

Demonstratie, Trainingen en workshops lasermachines

Demonstratie

U wilt meer te weten komen over de mogelijkheden van lasermachines voor uw producten? U kunt bij ons uw eigen producten meenemen. In onze werkplaats demonstreren wij op uw producten de kracht van deze geavanceerde lasermachines.

Waar collega bedrijven enkel lasermachines verkopen, kunnen wij door onze brede praktijkervaring klanten perfect over aanschaf en toepasbaarheid van een lasermachine adviseren.

Trainingen

Na aanschaf van uw lasermachine oefenen wij u in het bedienen van de apparatuur. Dit doen wij nadat wij de machine bij u hebben geleverd. U gaat werken met uw lasermachine waardoor na oefening de ervaring ontstaat.

Indien u nog meer te weten wil komen over het lasergraveren en/of lasersnijden van materialen met uw lasermachines, is het belangrijk dat u terug kunt vallen op onze expertises. In onze moderne showroom en werkplaats gelegen aan de A50 in Nistelrode geven wij u de extra tips & tricks, zodat u uw lasermachine tot in detail gaat beheersen.

Workshops

Door iedere dag weer met passie, creativiteit en heel veel enthousiasme te werk te gaan, kunnen we altijd een stap extra zetten. Vanuit de passie voor laser graveren en lasersnijden, zijn wij enkele jaren geleden begonnen om deze opgedane kennis te delen met nieuwe en toekomstige gebruikers van lasermachines.

2 maal per jaar organiseren wij in onze showroom een workshop. Iedereen die hieraan wil deelnemen is welkom. Wij adviseren nieuwe en toekomstige gebruikers aan dit zeker niet te missen, immers kennis verwerven is een basis voor perfectie.